Fa'ata'ita'iga o le tarako lele

"Ou te talitonu i vavega. E le gata i lea, o le mamalu ma le matagofie o le tarako e tuʻu ai togafiti faʻataulāitu i loʻu toto. Paʻi i loʻu paʻu, lagona le fua o oʻu una. Vaʻai i oʻu mata. Lagona le togafiti faʻataulāitu o loʻu olaga. Ia malamalama o loʻo ia te aʻu le tarako. toto."

tusa-4
tusa-5

E toaitiiti ni meaola e faaosofia le tele o mafaufauga e pei o tarako.O nei tagata mataʻutia o fili sili ia ma uo, o loʻo faʻaalia i tala faʻasolopito mai le lalolagi atoa ma nofoia se tulaga taua i o tatou loto.

Mo le tele o tagata, o foliga vaaia o le tarako o le mea taua lea o le taua, o lona uiga ua iu lava ina iloa e le au taʻaloga o latou tomai.

E toaitiiti ni meaola e faaosofia le tele o mafaufauga e pei o tarako.O nei tagata mataʻutia o fili sili ia ma uo, o loʻo faʻaalia i tala faʻasolopito mai le lalolagi atoa ma nofoia se tulaga taua i o tatou loto.Mo le tele o tagata, o foliga vaaia o le tarako o le mea taua lea o le taua, o lona uiga ua iu lava ina iloa e le au taʻaloga o latou tomai.

Ae ui i lea, e ui ina matou fiafia e feiloai ma tarako i le taaloga, o le taaalo tarako e le o se filifiliga i le tele o taua ona o le pule, tamaoaiga ma le malosi e pulea e tarako.

Mo i latou e fia iloa saʻo le mamalu o le tarako - o loʻo i ai se avanoa e faʻaogaina ma faʻatonuina le mana o le tarako lava ia - e itiiti lava avanoa.O le toʻatele o i tatou o loʻo faʻamoemoe pea e mafai ona tatou faia le matafaioi o le tarako i se tulaga - e auai i le ituaiga o tarako.

O loʻo taulaʻi tele i le tuʻuina atu o filifiliga fou ma le faʻalauteleina o punaoa a le au taʻalo mo taʻaloga tarako ma falepuipui e fia taʻalo tarako.O loʻo faʻaalia ai ni tuuga fou se lua - Draconic ma Falun - faʻapea foʻi ma faʻamatalaga auiliili o meaola faʻapitoa masani - e pei o le kobold, afa tarako, ma meaola e iai faʻataʻitaʻiga draconic.O le tele o le tusi e taula'i i filifiliga fou mo tagata ta'a'alo ma a latou amio - vasega maualuga, fa'ailoga, tulaga suitulaga, sipela, psionics, ma meafaigaluega.

tusa (6)

Ua ola ma faatoateleina tarako mo le tele o tausaga.Warlocks o soʻo se ituaiga humanoid o loʻo ave faʻailoga o tuaa tarako.

O warlock ta'itasi o se sui o le Dragon Clan?Leai. E ui atonu e iai uma a latou gafa tarako, ae o le tele o latou e manifinifi ma lilo.

O isi tuuga - e pei o Lizards ma Toa - atonu sa itiiti le toto tarako i aso ua mavae, ae ua le toe i ai ni sootaga malolosi ma soo se tuaa tarako.

O lena fesoʻotaʻiga e manaʻomia mo tagata taʻitoʻatasi e fai mai na afua mai i tuaa o tarako.O le avea ma se tasi o le tuuga toto tarako e sili atu nai lo le tautala i le gagana tarako po o le i ai o una.O tuuga tarako o i latou ia e malolosi sootaga ma o latou tuaa tarako.

Latou te matauina, lagona, ma masani ona galulue i se auala e atagia ai lo latou gafa malosi.


Taimi meli: Tes-02-2022